Blue Flower

Arno Kerkhof (1973)

Hij studeerde aan het Maastrichts conservatorium piano, orgel en Katholieke Kerkmuziek. Vervolgens studeerde hij orgel aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam bij Jacques van Oortmerssen, waar hij in 1999 cum laude afstudeerde.

Op het eerste Internationale Orgelconcours van Kotka (Finland) in 2002 behaalde hij de tweede prijs. Ook werd hij meerdere malen speciaal onderscheiden voor zijn Bach-interpretaties (Kotka 2002, Erfurt 2005). Hij is een veelgevraagd begeleider, geeft concerten in binnen- en buitenland en wordt regelmatig uitgenodigd op internationale festivals.

Hij verleende zijn medewerking aan radio-, tv- en cd-opnames en zet zich speciaal in voor de herwaardering van het Franse drukwindharmonium en de muziek voor dit bijna vergeten instrument. 

In 2007 verscheen in samenwerking met de sopraan Bianca Lenssen de kerst-cd "Souvenir de No
ël", met sfeervolle en verrassende 19e-eeuwse muziek. in 2010 verscheen zijn nieuwe solo-cd "Divertissement". 


Hij is o.a. dirigent/organist aan de St.-Petruskerk te Sittard en dirigent van verschillende koren. Daarnaast is hij docent orgel aan muziekschool Kumulus in Maastricht.

Corona Nieuws

Zoals u wellicht al hebt gehoord, heeft het kabinet bekend gemaakt dat alle evenementen tot en met 31 mei aanstaande zijn verboden in verband met de Coronacrisis. Bovendien hebben branche-organisaties binnen de muziekwereld erop aangedrongen ook de repetities en uitvoeringen op te schorten.

Dit betekent dat ook de repetities van ons koor in die periode op de geplande data komen te vervallen alsmede de door ons geplande concerten op 15 en 17 mei a.s. in Maastricht resp. Sittard.

Houdt u daarvoor deze website in de gaten. We proberen deze zo actueel mogelijk te houden.

We raden u aan om ook de berichtgeving vanuit de RIVM te volgen.